Силабуси 2024 (бакалавр)
Обов’язкові дисципліни
Англійська мова професійного спрямування (ОК 1)
Історія української державності і культури (ОК 3)
Фахова українська мова та основи ділової комунікації (ОК 5)
Основи академічного письма (ОК 6)
Інженерна та комп’ютерна графіка (ОК 8)
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці (ОК 9)
Охорона навколишнього середовища (ОК 10)
Інформаційні і комунікаційні технології (ОК 11)
Технологія води і водопідготовки харчових виробництв (ОК 13)
Технологія консервування плодів та овочів (ОК 14)
Технологія жирів і олій (ОК 15)
Технологія молока та молочних продуктів (ОК 16)
Технологія зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (ОК 17)
Технологія мяса, мясопродуктів та риби (ОК 18)
Технологія бродильних виробництв (ОК 19)
Технологія цукрового виробництва та полісахаридів (ОК 20)
Основи фізіології і гігієни харчування (ОК 23)
Технічна мікробіологія (ОК 24)
Процеси і апарати харчових виробництв (ОК 26)
Теоретичні основи харчових виробництв (ОК 27)
Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування (ОК 28)
Технологічне обладнання підприємств галузі (ОК 29)
Стандартизація, сертифікація та управління якістю (ОК 30)
Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР (ОК 31)
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення (ОК 32)
Економіка та управління підприємств галузі (ОК 33)
Переддипломна практика (ОК 36)
Підготовка кваліфікаційної роботи (ОК 37)
Вибіркові дисципліни
Токсикологія харчових продуктів (ВК 8)
Зберігання і переробка продукції рослинництва (ВК 9)
Зберігання і переробка продукції тваринництва (ВК 10)
Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості (ВК 11)
Науково-дослідна робота (ВК 12)
Основи автоматизованого проєктування AutoCAD (ВК 13)
Компьтерна інженерна графіка в SketchUP(ВК 14)
Низькотемпературні та екструзійні технології (ВК 15)
Технологія продукції дитячого харчування (ВК 16)
Технологічні розрахунки в галузі (ВК 17)
Climate adaptation and mutigation strategies and urban food systems (ВК 18)
Автоматизація процесів харчових виробництв (ВК 19)
Технологія пакування харчових продуктів (ВК 20)
Основи промислового будівництва та санітарної техніки (ВК 21)
Технології ресторанного господарства (ВК 22)
Управління та поводження з відходами (ВК 23)
Актуальні проблеми у харчовій промисловості (ВК 24)
Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості (ВК 25)
Нормативно-технічна документація галузі (ВК 26)