Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2017

19 квітня 2017р. відбулося засідання підсекції харчових та хімічних технологій

Всеукраїнської науково-практична конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі»

За результатами голосування 1 місце посіли:

Ю.С. Яцко, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.І. Сиза, проф., О.М. Савченко, доц.

А.С. Кирій, О.М. Дениско, студ. гр. ХТ 141 Керівники: М.П. Ксенюк, ст. викладач, О.Л. Гуменюк, доц.

2 місце:

Я.І. Гулова, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко, доц., О.І. Сиза, проф..

Семенюк О. Ю., студ. гр. МХТп-161 Керівник В.М. Челябієва, доц.

3 місце:

М.І. Михайлова, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко, доц., О.В. Городиська, асистент

М.А. Яремчук-Новіков, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко доц., О.В. Городиська, асистент