Майстер-клас 2017

Субота, 01 квітня 2017, 11:45

24 березня кафедрою харчових технологій  було проведено майстер-клас з виготовлення хачапурі. В заході приймали участь викладачі, співробітники та студенти університету. Своєю майстерністю ділилися старший викладач кафедри харчових технологій Ксенюк Марія Павлівна і студент Ільїн Руслан. Гості мали можливість формувати вироби на свій смак, а потім було проведено дегустацію.


 

Студенти і викладачі кафедри харчових технологій відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки, м. Київ 1 березня 2017 року

Субота, 01 квітня 2017, 10:21

 

Всеукраїнська конференція "Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі"

Неділя, 22 травня 2016, 14:30

Фото з конференції "Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі", 18-19 травня



   

Майстер-клас

П'ятниця, 04 грудня 2015, 14:46

24 листопада кафедрою Харчових технологій Чернігівського національного технологічного університету в аудиторії 1-432 було проведено майстер-клас з виготовлення хлібобулочних виробів. В заході приймали участь викладачі, співробітники та студенти університету. Своєю майстерністю дивувала присутніх старший викладач кафедри харчових технологій Ксенюк Марія Павлівна. Після майстер класу гості мали можливість формувати вироби на свій смак, а потім було проведено дегустацію спільно з чаюванням. Смаколиками залишились вдоволені як студенти, так і присутні викладачі.


   

Сторінка 11 з 11