вручення дипломів магістра

Неділя, 12 січня 2020, 15:43

10.01.2020 відбулося урочисте вручення дипломів про здобуття вищої освіти за освітнім ступенем «магістр». Щиро вітаємо випускників! Бажаємо їм подальших творчих та професійних досягнень.

 

 

 

Вручення стипендії Фонду Л. Д. Кучми

Неділя, 27 жовтня 2019, 09:10

 

Вручення стипендії Благодійної організації Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» за підсумками 2018-2019 навчального року. Цього року серед багатьох кандидатур відмінників навчання, науковців, волонтерів та громадських діячів було обрано 5 студентів, серед яких Гаврик Марія Валеріївна, студентка освітнього ступеня магістр спеціальністю 181 «Харчові технології».
Вітаємо тендітну та впевнену у собі дівчину).

 

 

 

 

День відкритих дверей

Середа, 08 травня 2019, 19:44

 

Студенти та викладачі кафедри харчових технологій прийняли участь у заходах дня відкритих дверей ЧНТУ. Учні 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, професійних ліцеїв, коледжів та всі бажаючі отримати вичерпну інформацію про університет, про спеціальності і спеціалізації, правила прийому до університету на 2019 р., про навчання та дозвілля наших студентів.

 

   

Наукова конференція

Четвер, 11 квітня 2019, 17:22

 

На базі кафедри харчових технологій відбулося засідання секції харчових та хімічних технологій Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі» (10-11 квітня 2019 року)

Перше місце посіла доповідь студента гр..ХТ-171 Запеки М.О. Виробництво хліба з використанням фітосировини

Друге місце посіла доповідь студентів гр.. ХТ-171 Щерби Л.В., Сорокіної Д.С. Розробка дослідження дії стимуляторів росту рослин на основі мурашиної кислоти та гумату калію

Третє місце виборов магістрант гр..МХТп-181 Максименко А.О. з доповіддю Електрохімічні дослідження інгібіторів на основі рослинної сировини


 

 

Харчовик-витівник

Понеділок, 01 квітня 2019, 19:08

 

29.03.2019 р.  на кафедрі харчових технологій  відбулося чергове заняття у гуртку "Харчовик-витівник" на тему "Виготовлення сирів". Студенти і викладачі кафедри провели майстер-клас з виготовлення сиру італійської групи "Моцарелла", а також перероблених м'яких сирів та десерту  "PANNA COTTA"  (Пана котта)

 

   

Сторінка 2 з 8