НТСС-2018

П'ятниця, 14 грудня 2018, 19:43

 

12 грудня 2018 року у Чернігівському національному технологічному університеті на базі кафедри харчових технологій відбулася робота секції 5 «ХІМІЯ ТА БІОЛОГІЯ» Всеукраїнської науково-практичної конференції «НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА» (НТСС-2018)


 


 

 

Харчовик-витівник

Неділя, 18 листопада 2018, 14:15

15 листопада 2018 року відбулася чергова зустріч школярів міста Чернігова з викладачами кафедри харчових технологій ЧНТУ у рамках роботи кружка «Харчовик-витівник». На цьому занятті майбутні студенти занурилися у чарівний світ мікробіології. Наступну зустріч призначено на 25 грудня, де учасники дізнаються багато цікавого з харчових технологій і отримають практичні навички приготування хлібобулочних виробів.


 

День харчовика

Понеділок, 22 жовтня 2018, 19:48

22 жовтня 2018 року студентами і співробітниками кафедри харчових технологій ННІ МХТТ проведені заходи із святкування дня харчовика в університеті. На презентації були представлені зразки хлібо-булочних та кондитерських виробів, які виготовлені викладачами та студентами кафедри. Проведені цікаці вікторини, конкурси та демонстрація хімічних дослідів.
Із святом ВАС, смачного!

   

Харчовик-витівник

Неділя, 21 жовтня 2018, 14:04

18.10.2018 р. розпочала роботу школа «Харчовик-витівник». Учасники проекту взяли участь у дослідженні вітамінного складу соку, вивчали вплив різних технологічних факторів на збереження вітаміну С у соку. Наступне заняття у школі відбудеться 15.11.2018 о 15.30. Учасники зможуть зазирнути у світ мікроорганізмів, отримають навички приготування мікробіологічних препаратів, навички роботи з мікроскопом. Заняття безкоштовні. Запрошуємо до участі.


 



 

Вітаємо

Четвер, 17 травня 2018, 06:46

 

Вітаємо студентку гр. ХТ-141 Гаврик Марію Валеріївну

23-24 квітня 2018 р. у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології».

Конкурс проводився у два етапи: 1 етап – заочний (рецензування робіт); 2 етап – очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

На конкурс було подано 74 роботи з 26 вищих навчальних закладів України. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список робіт та список запрошених до участі в науково-практичній конференції.

Студентка групи ХТ-141 Гаврик Марія Валеріївни увійшла до списку 29 претендентів запрошених для участі у підсумковій науково-практичній конференції.

За результатами підсумкової науково-практичної конференції Гаврик Марія Валеріївна нагороджена грамотою за новизну, оригінальність ідей та високі наукові теоретичні результати.

Щиро вітаємо з високими досягненнями!


 

 

   

Сторінка 4 з 8