Кафедра харчових технологій та екології

  • Головна
  • Новини
  • Галерея
  • Співробітники кафедри
  • Наукова та методична робота
  • Освітні програми
    • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
  • Моніторинг якості навчання
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • Матеріально-технічна база
  • Міжнародна діяльність
Домашня сторінка › ОПП “Харчові технології” (магістр)

ОПП “Харчові технології” (магістр)

Освітньо-професійна програма (ОПП) – 2020

Освітньо-професійна програма (ОПП), введена в дію з 01 вересня 2016 р. (зі змінами у новій редакції від 23 квітня 2020 р.)

Навчальний план (НП)

Силабуси

Освітньо-професійна програма (ОПП) – 2021

Освітньо-професійна програма (ОПП), введена в дію з 01 вересня 2016 р. (зі змінами у новій редакції від 22 лютого 2021 р.)

Навчальний план (НП)

Освітньо-професійна програма (ОПП) – 2024

Освітньо-професійна програма (ОПП), введеня в дію з 01 вересня 2024 р.

Навчальний план (НП)

Освітньо-професійна програма (ОПП) – 2025

Освітньо-професійна програма (ОПП), введеня в дію з 01 вересня 2025 р.

Навчальний план (НП)

Twitter LinkedIn Facebook
Копіювати посилання
Ми в соціальних мережах
  • Cookies
  • База практики – 181 Харчові технології та 101 Екологія
  • Головна
  • Матеріально-технічна база
  • Моніторинг якості навчання
  • Наукова та методична робота
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • Силабуси 2020 (магістр)
    • Силабуси 2021 (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • Освітні програми
  • Патенти кафедри харчових технологій та екології
  • Політика конфіденційності
  • Співробітники кафедри
  • Міжнародна діяльність
Корисні посилання
  • Cookies
  • База практики – 181 Харчові технології та 101 Екологія
  • Головна
  • Матеріально-технічна база
  • Моніторинг якості навчання
  • Наукова та методична робота
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • Силабуси 2020 (магістр)
    • Силабуси 2021 (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • Освітні програми
  • Патенти кафедри харчових технологій та екології
  • Політика конфіденційності
  • Співробітники кафедри
  • Міжнародна діяльність
м. Чернігів, вул. Козацька, 7. Індекс: 14037.
© 2025 ht.stu.cn.ua Всі права захищені. Несанкціоноване копіювання заборонено. Політика конфіденційності | Cookies