Зустріч з керівництвом ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»
На запрошення керівництва ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» (що знаходиться за адресою м. Чернігів, вул. 77-ї Гвардійської дивізії, у ТРЦ «ГОЛІВУД»), 13.09.2023 року була проведена екскурсія для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології (бакалаврів та магістрів). Студенти відвідали виробничі відділи ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» та детально ознайомилися з технологією виробництва хлібобулочної, кондитерської, кулінарної продукції, м’ясних та рибних виробів, які реалізуються в «СІЛЬПО» і доставляються в інші підприємства, а також на замовлення споживачів. Керівник підприємства Глазкова Оксана Вікторівна особисто проводила екскурсію та на високому професійному рівні надала студентам інформацію щодо роботи кожного виробничого підрозділу; особливості приймання сировини, її обробки та підготовки до виробництва; дотримання на підприємстві принципів Міжнародної системи НАССР; застосування виробничого обладнання; особливостей приготування різних видів харчової продукції. Студенти високо оцінили організацію виробництва харчової продукції в «СІЛЬПО» та побачили практичне впровадження теоретичних знань, які вони здобули в університеті. Були обговорені питання щодо впровадження форми дуальної освіти для поглиблення практичних навичок студентів та їх працевлаштування. Від кафедри харчових технологій та екології, здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, виражаємо щиру вдячність керівництву і колективу ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» в ТРЦ «ГОЛІВУД» за високий професіоналізм, неформальний підхід до проведення екскурсії та надання можливості ознайомитись з сучасним підприємством харчової галузі. Доцент кафедри харчових технологій та екології О.Б. Хребтань.