Замітка про гостьову лекцію

19.01.2022 року для студентів груп ХТ-191 та ХТ-181 у форматі Zoom конференції відбулась гостьова лекція з курсу Технологія молока та молочних продуктів на тему «Організація виробництва молокопродуктів на ПрАТ Куликівське молоко».

Лекцію прочитали голова наглядової ради Дідур Анатолій Арсенович та зав. виробництвом Книр Олена Миколаївна. На гостьову лекцію були запрошені також студенти інших курсів спеціальності. Найбільш зацікавили студентів питання працевлаштування та сучасних проблем молочної галузі України, задавали і питання до фахівців-практиків, що виникали при виконанні курсового проекту. Зокрема, з якою періодичністю поступає молоко на завод, яким є його запас на підприємстві. Цікавились доцільністю проведення гомогенізації згущеного молока тощо.

Підприємство зацікавлено в талановитій молоді, яка б змогла вирішити проблеми та подолати виклики, що стоять сьогодні перед підприємствами харчової промисловості та запрошує зацікавлених студентів на практику з перспективою подальшого працевлаштування.

Висловлюємо велику подяку Анатолію Арсеновичу та Олені Миколаївні за змістовну лекцію, а студентам- за цікаві запитання!