Захист магістерських робіт 2022
21-22 грудня на нашій кафедрі проходив захист магістерських робіт. Подія, начебто рядова і така, що повторюється з року в рік. Та на цей раз під час захисту атмосфера була незвичною, бо всі ми змінились, всіх в тій чи іншій мірі зачепила війна, хтось вимушений покинути рідну домівку, в когось постраждала оселя. Але, не зважаючи на всі виклики долі, зібрались на останнє випробування всі магістранти, а отже, і роботи підготували, незважаючи на труднощі що передували. Тематика робіт була різноманітною і присвячена інноваціям в харчовій промисловисті – в молочній, хлібопекарській, кондитерській і пивоварній галузі. Були представлені також і міжкафедральні роботи – кафедри харчових технологій і кафедри публічного управління та менеджменту організації. В спільних з іншими кафедрами роботах були представлені не тільки інноваційні розробки харчових продуктів, а й готові бізнес плани для їх впровадження. Членами державної комісії та присутніми на захисті особливо були відмічені роботи Гринюка Олександра, Чугая Юрія, Щерби Людмили. Цікавими та неординарними виявились роботи Запеки Миколая, Сорокіної Дар’ї, Путинцева Юрія та Сосєдової Катерини. Після оголошення результатів, коли наступив момент прощатись, всім присутнім стало трошки сумно. Та віримо, що настане час і всі наші соколята злетяться до нас і ми зустрінемось ще не раз. Бажаємо нашим випускникам знайти гідну роботу, можливо започаткувати свій власний бізнес. Тож найкращих вам побажань і нехай щастить!