Виробнича практика у Деснянському БУВР.

Виробнича практика – важлива складова професійної підготовки майбутніх фахівців. Для проходження практики до Деснянського БУВР були направлені здобувачі освіти 3 курсу бакалаврату НУ «Чернігівська політехніка», що навчаються за спеціальністю 101-екологія.

Фахівці управління поінформували практикантів щодо діяльності, напрямків роботи, структури управління і провели інструктаж з техніки безпеки та охорони праці.

Безпосередньо у відділах управління студенти отримають знання по дотриманню положень, вимог водного законодавства, візьмуть участь в підготовці заходів ПУРБ Дніпра, режимів роботи штучних водойм, матеріалів державного водного кадастру та ознайомляться з питаннями ведення державного обліку водокористування, основами гідротехнічної меліорації земель. Також буде змога взяти участь в процесі роботи лабораторії моніторингу вод та ґрунтів Деснянського БУВР –від відбору та логістики проб на дослідження забруднюючих речовин річок Десна, Білоус і до лабораторних досліджень на фізико-хімічні показники.

Сподіваємося, що юні екологи отримають необхідний досвід та здобуті практичні знання стануть у нагоді в подальшому навчанні.