В рамках міжнародного проєкту Еразмус+ UniCities відбулося відкриття літньої школи «Shaping urban environments for tomorrow».

1 липня 2024 року в рамках міжнародного проєкту Еразмус+ UniCities відбулося відкриття літньої школи «Shaping urban environments for tomorrow», орієнтованої на складні завдання, які спрямовані на розробку стратегій вирішення глобальних проблем у різних контекстах у містах Східної та Західної Європи.

В літній школі від кафедри харчових технологій та екології беруть участь ЗВО гр. МХТ-231 Небикова Олександра та к.т.н., доцент Буяльська Н.П.

У рамках літньої школи учасники навчатимуться пов’язувати принципи комплексного підходу для розробки стратегій, що ґрунтуються на ключових результатах міждисциплінарних та різномасштабних емпіричних досліджень.

Літня школа надасть учасникам дивовижної можливості отримати міжнародний досвід вирішення комплексних завдань для сталого розвитку та кліматичної нейтральності міст. Студенти та викладачі протягом п’яти днів візьмуть участь у різних лекціях, семінарах, тренінгах, дискусіях, працюватимуть у групах над проєктами.