Участь у Цифровому класі з харчової політики, організованого Норвезьким університетом науки і технологій
25 – 26 вересня 2023 року здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» долучилися до Цифрового класу з харчової політики, організованого Норвезьким університетом науки і технологій. До уваги учасників були виступи члена стратегічного підрозділу «Farm to Fork», Sandrine AMSLER, Старшого експерта з питань прогнозування політики в Спільному дослідницькому центрі Європейської Комісії, Laurent BONTOUX, Заступник генерального секретаря Центру зв’язків з м’ясопереробною промисловістю в Європейському Союзі, Paolo PATRUNO, та низки інших фахівців з питань харчової політики в ЄС та Норвегії.
Окрім того, Ірина Сероштан, гостьовий лектор кафедри харчових технологій та екології, директор Чернiгiвської регiональної державної лабораторiї Державної Служби України з питань безпечностi харчових продуктiв та захисту споживачiв виступила перед норвезькими та українськими здобувачами вищої освіти з лекцією на тему «Безпечні та якісні продукти харчування – запорука здоров’я нації».