Практикоорієнтованість ОП «Харчові технології та інженерія»
Практикоорієнтованість ОП «Харчові технології та інженерія» забезпечується у тому числі через лабораторні та практичні заняття, які становлять 53% аудиторної роботи здобувача і під час яких формуються фахові практичні навички. Сьогодні здобувачі ХТ-211 мали змогу застосувати навички отримані на лабораторних заняттях з комплексної дисципліни «Харчові технології» (модуль 4. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів) та впевнитись у своїх професійних силах на підприємстві ТОВ «Наша булочка», а директор підприємства Коваленко Оксана Володимирівна завжди сприяє співпраці кафедри з підприємством, за що щиро дякуємо!