Перемога у освітньому конкурсі “Харчові технології 2019”
Студентка спеціальності “Харчові технології” Марія Гаврик увійшла до складу переможців освітнього конкурсу “Харчові технології 2019” .У другому етапі конкурсу Марія представила власну розробку членам жюрі. Як автор одного з кращих проєктів Марія Гаврик відвідала найбільшу у світі виставку кондитерської промисловості ISM. Маша розповідає “На кінець січня мені пощастило отримати поїздку до Німеччини, про яку я могла лише мріяти! А все стало реальним дякуючи Борису Колесникову та багатьом чудовим людям, які займалися організацією цього проекту! Для участі у конкурсі необхідно було представити свою наукову роботу. Моє дослідження було повністю готове завдяки попередній роботі з викладачами кафедри Харчових технологій! Тому, все що залишалося – це сісти на літак та насолоджуватися поїздкою. Тридцятьом учасникам випала можливість відвідати нереально круту і масштабну виставку кондитерських виробів та обладнання у м. Кьольн. На нас чекали багато солодощів, цікавих інновацій, музей шоколаду та екскурсія по місту! З Німеччини я привезла багато солодощів, нових цікавих знайомств із найрозумнішими харчовиками України та незабутні враження від чудового європейського міста!”