Обласний захід – зустріч: “Глибока переробка: практики, ідеї, партнерства. Діалог поколінь”.

29 травня відбувся обласний захід – зустріч виробників, які працюють у галузі переробки продукції рослинництва та тваринництва. Захід відбувався за ініціативи Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації та ТОВ «Фудреформ» (с. Савин Чернігівського району). У заході взіли участь науково-педагогічні працівники кафедри: Жанна Василівна Замай, Костянтин Миколайович Іваненко, Наталія Андріївна Березкина. На зустрічі вони познайомилися з досвідченими виробниками харчової галузі, обмінялися думками з приводу популяризації місцевих продуктів харчування, створення робочих місць та підготовки фахівців для галузі, що в цілому і визначає стратегію забезпечення продовольчої безпеки Чернігівського регіону. Дякуємо за запрошення на неймовірно цікавий діалог з фахівцями галузі Ігорю Васильовичу Мусієнко, директору ТОВ “Дім спецій”. У заході взяли участь: ПСП «Пісківське» (ТМ «Щедра фермерська родина»), ПСП «Авангард» (ТМ «Чесна сироварня»), ТОВ «Тасбіо», ДП «Левона – С» ПП «Левона», ФГ «Агро – Люкс», ФГ «Напорівське», ФОП Солодаренко («Кудрівські сири»), ТОВ «Варин АгроПродукт», ТОВ «Аграрна компанія «Екопарк».