Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2017
19 квітня 2017р. відбулося засідання підсекції харчових та хімічних технологій
Всеукраїнської науково-практична конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі»
За результатами голосування 1 місце посіли:
Ю.С. Яцко, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.І. Сиза, проф., О.М. Савченко, доц.
А.С. Кирій, О.М. Дениско, студ. гр. ХТ 141 Керівники: М.П. Ксенюк, ст. викладач, О.Л. Гуменюк, доц.
2 місце:
Я.І. Гулова, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко, доц., О.І. Сиза, проф..
Семенюк О. Ю., студ. гр. МХТп-161 Керівник В.М. Челябієва, доц.
3 місце:
М.І. Михайлова, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко, доц., О.В. Городиська, асистент
М.А. Яремчук-Новіков, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко доц., О.В. Городиська, асистент