Науковий брифінг “Інноваційні технології харчової галузі. Сучасні тенденції та нові виклики”

13.05.2021 відбувся науковий брифінг “Інноваційні технології харчової галузі. Сучасні тенденції та нові виклики”.

  1. Виступили стейкхолдери: Ходаченко Антоніна Володимирівна (менеджер з персоналу Чернігівського відділення ПРАТ “АБІНБЕВ ЕФЕС Україна”), Дворянець Катерина Михайлівна (1 Головний радник з персоналу, Ічнянський молоко-консервний комбінат, м. Ічня).
  2. Зробили доповідь Вдовин О. Ю. та Запека М. О. (гр. ХТ-171) про участь у The BUP students conference 2021 Sustainable Food Production in Conditions of Climat Change.
  3. Були представлені доповіді студентів: Годун А. В. “Розробка технології виробництва хліба білого на узварі з сухофруктами”, Тітенко В. А. “Розробка рецептури та технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білка та мінеральних речовин”, Симко А. О. “Технологія безглютенового кексу підвищеної біологічної цінності”, Булденко О. М. “Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням овсяного борошна та яблучного пюре”, Гуща І. А. “Розробка технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення з ячмінним борошном”.