Наукова конференція
На базі кафедри харчових технологій відбулося засідання секції харчових та хімічних технологій Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі» (10-11 квітня 2019 року).
Перше місце посіла доповідь студента гр..ХТ-171 Запеки М.О. Виробництво хліба з використанням фітосировини.
Друге місце посіла доповідь студентів гр.. ХТ-171 Щерби Л.В., Сорокіної Д.С. Розробка дослідження дії стимуляторів росту рослин на основі мурашиної кислоти та гумату калію.
Третє місце виборов магістрант гр..МХТп-181 Максименко А.О. з доповіддю Електрохімічні дослідження інгібіторів на основі рослинної сировини.