Масниця
Головними почастунками на благодійному заході від студентів-харчовиків на Масницю були млинці та налисники.
Головними почастунками на благодійному заході від студентів-харчовиків на Масницю були млинці та налисники.
Викладачі кафедри пройшли міжнародне стажування за програмою "Food Safety Innovations, Technologies, Prospects".
27 червня здобувачі ХТ 241 на ознайомчій практиці разом з викладачами кафедри відвідали крафтовий завод компанії Savin Product.
09 червня 2025 року відбувся конкурс буклетів «Виклики зміни клімату: рішення з адаптації та пом’якшення наслідків для міста Чернігова»
Відбулася організована партнерами нашого університету - Professional Association of Environmentalists of the World (PAEW), презентація дослідження
29 травня відбувся обласний захід – зустріч виробників, які працюють у галузі переробки продукції рослинництва та тваринництва...