Масниця
Головними почастунками на благодійному заході від студентів-харчовиків на Масницю були млинці та налисники.
Головними почастунками на благодійному заході від студентів-харчовиків на Масницю були млинці та налисники.
Ключова тема візиту: обговорення перспектив поглиблення наукового співробітництва між Держпродспоживслужбою та Національним університетом «Чернігівська політехніка»....
10.04.2025 р до 65 -річчя НУ «Чернігівська політехніка» на кафедрі харчових технологій та екології відбувся круглий стіл ...
7 квітня 2025 р. у рамках проекту ERASMUS «Розкриття трансформативного потенціалу українських університетів для розбудови кліматично нейтральних та сталих міст»
7 березня 2024 кафедру харчових технологій та екології Національний університет «Чернігівська політехніка» відвідав Сергій Захарін...
Практикоорієнтованість ОП «Харчові технології та інженерія» забезпечується у тому числі через лабораторні та практичні заняття..