Майстер-клас «Солодкі букети»
В межах декади інституту 26 квітня 2017 року відбувся майстер-клас «Солодкі букети» по виготовленню букетів з цукерками, участь приймали студенти ХТт-151, ХТ-131, захід проводила доцент Денисова Н.М.

В межах декади інституту 26 квітня 2017 року відбувся майстер-клас «Солодкі букети» по виготовленню букетів з цукерками, участь приймали студенти ХТт-151, ХТ-131, захід проводила доцент Денисова Н.М.

З друку вийшов навчальний посібник підготований викладачами кафедри. На 340 сторінках досвід викладання предмету.
19 жовтня 2025 року в Україні святкують День працівників харчової промисловості. На кафедрі харчових технологій та екології...
29.09.2025 р. відбулася щомісячна робоча зустріч партнерів міжнародного проєкту "Ukrainian German Teaching Network for а Digital Transformation of Envilonmental Education"
15.09.25. відбувся захист проєкту здобувачів вищої освіти гр. МЕ-241 спеціальності «Екологія» (освітня програма «Екологічна безпека») за навчальним курсом “Smart Cities and Climate Adaptation and ...
Викладачі кафедри пройшли міжнародне стажування за програмою "Food Safety Innovations, Technologies, Prospects".