Кулінарна майстерність
Студенти на лабораторній роботі опановують секрети приготування риби.
Студенти на лабораторній роботі опановують секрети приготування риби.
Викладачі кафедри пройшли міжнародне стажування за програмою "Food Safety Innovations, Technologies, Prospects".
27 червня здобувачі ХТ 241 на ознайомчій практиці разом з викладачами кафедри відвідали крафтовий завод компанії Savin Product.
09 червня 2025 року відбувся конкурс буклетів «Виклики зміни клімату: рішення з адаптації та пом’якшення наслідків для міста Чернігова»
Відбулася організована партнерами нашого університету - Professional Association of Environmentalists of the World (PAEW), презентація дослідження
29 травня відбувся обласний захід – зустріч виробників, які працюють у галузі переробки продукції рослинництва та тваринництва...