Кафедра харчових технологій та екології

  • Головна
  • Новини
  • Галерея
  • Співробітники кафедри
  • Наукова та методична робота
  • Освітні програми
    • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
  • Моніторинг якості навчання
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • Матеріально-технічна база
  • Міжнародна діяльність
Домашня сторінка › Новини › Інтерв’ю з випускницею
10.09.2021

Інтерв’ю з випускницею

https://drive.google.com/file/d/1PQP4acFM-1aTtA6PX0oAGUakkbDXkEUx/view?usp=sharing

Twitter LinkedIn Facebook
Копіювати посилання
Попередня Наступна

Гостьова лекція “Гідроколоїди у технології м’ясної продукції”

27.11.2025

Відбулась гостьова лекція для здобувачів освітніх програм "Харчові технології та інженерія" та "Харчові технології".

З друку вийшов навчальний посібник підготований викладачами кафедри

20.10.2025

З друку вийшов навчальний посібник підготований викладачами кафедри. На 340 сторінках досвід викладання предмету.

Майстер клас до Дня працівників харчової промисловості

17.10.2025

19 жовтня 2025 року в Україні святкують День працівників харчової промисловості. На кафедрі харчових технологій та екології...

Робоча зустріч партнерів міжнародного проєкту “Ukrainian German Teaching Network for а Digital Transformation of Envilonmental Education”

30.09.2025

29.09.2025 р. відбулася щомісячна робоча зустріч партнерів міжнародного проєкту "Ukrainian German Teaching Network for а Digital Transformation of Envilonmental Education"

Захист проєкту за навчальним курсом “Smart Cities and Climate Adaptation and Mitigation Strategies”

16.09.2025

15.09.25. відбувся захист проєкту здобувачів вищої освіти гр. МЕ-241 спеціальності «Екологія» (освітня програма «Екологічна безпека») за навчальним курсом “Smart Cities and Climate Adaptation and ...

Показати більше
Ми в соціальних мережах
  • Cookies
  • База практики – 181 Харчові технології та 101 Екологія
  • Головна
  • Матеріально-технічна база
  • Моніторинг якості навчання
  • Наукова та методична робота
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • Силабуси 2020 (магістр)
    • Силабуси 2021 (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • Освітні програми
  • Патенти кафедри харчових технологій та екології
  • Політика конфіденційності
  • Співробітники кафедри
  • Міжнародна діяльність
Корисні посилання
  • Cookies
  • База практики – 181 Харчові технології та 101 Екологія
  • Головна
  • Матеріально-технічна база
  • Моніторинг якості навчання
  • Наукова та методична робота
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • Силабуси 2020 (магістр)
    • Силабуси 2021 (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • Освітні програми
  • Патенти кафедри харчових технологій та екології
  • Політика конфіденційності
  • Співробітники кафедри
  • Міжнародна діяльність
м. Чернігів, вул. Козацька, 7. Індекс: 14037.
© 2025 ht.stu.cn.ua Всі права захищені. Несанкціоноване копіювання заборонено. Політика конфіденційності | Cookies