Кафедра харчових технологій та екології

  • Головна
  • Новини
  • Галерея
  • Співробітники кафедри
  • Наукова та методична робота
  • Освітні програми
    • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
  • Моніторинг якості навчання
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • Матеріально-технічна база
  • Міжнародна діяльність
Домашня сторінка › Новини › Інтерв’ю з випускницею
10.09.2021

Інтерв’ю з випускницею

https://drive.google.com/file/d/1PQP4acFM-1aTtA6PX0oAGUakkbDXkEUx/view?usp=sharing

Twitter LinkedIn Facebook
Копіювати посилання
Попередня Наступна

Міжнародне стажування за програмою “Food Safety Innovations, Technologies, Prospects”.

30.06.2025

Викладачі кафедри пройшли міжнародне стажування за програмою "Food Safety Innovations, Technologies, Prospects".

Знайомство з крафтовим заводом компанії Savin Product

28.06.2025

27 червня здобувачі ХТ 241 на ознайомчій практиці разом з викладачами кафедри відвідали крафтовий завод компанії Savin Product.

конкурс буклетів “Виклики зміни клімату”

12.06.2025

09 червня 2025 року відбувся конкурс буклетів «Виклики зміни клімату: рішення з адаптації та пом’якшення наслідків для міста Чернігова»

ОВД-2025: причини відмов та регіональні тенденції

09.06.2025

Відбулася організована партнерами нашого університету - Professional Association of Environmentalists of the World (PAEW), презентація дослідження

Обласний захід – зустріч: “Глибока переробка: практики, ідеї, партнерства. Діалог поколінь”.

30.05.2025

29 травня відбувся обласний захід – зустріч виробників, які працюють у галузі переробки продукції рослинництва та тваринництва...

Показати більше
Ми в соціальних мережах
  • Cookies
  • База практики – 181 Харчові технології та 101 Екологія
  • Головна
  • Матеріально-технічна база
  • Моніторинг якості навчання
  • Наукова та методична робота
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • Силабуси 2020 (магістр)
    • Силабуси 2021 (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • Освітні програми
  • Патенти кафедри харчових технологій та екології
  • Політика конфіденційності
  • Співробітники кафедри
  • Міжнародна діяльність
Корисні посилання
  • Cookies
  • База практики – 181 Харчові технології та 101 Екологія
  • Головна
  • Матеріально-технічна база
  • Моніторинг якості навчання
  • Наукова та методична робота
  • Неформальна \ інформальна освіта
  • ОПП “Екологічна безпека” (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • ОПП “Екологія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології та інженерія” (бакалавр)
    • Силабуси 2022 (бакалавр)
    • Силабуси 2023 (бакалавр)
    • Силабуси 2024 (бакалавр)
  • ОПП “Харчові технології” (магістр)
    • Силабуси 2020 (магістр)
    • Силабуси 2021 (магістр)
    • Силабуси 2024 (магістр)
  • Освітні програми
  • Патенти кафедри харчових технологій та екології
  • Політика конфіденційності
  • Співробітники кафедри
  • Міжнародна діяльність
м. Чернігів, вул. Козацька, 7. Індекс: 14037.
© 2025 ht.stu.cn.ua Всі права захищені. Несанкціоноване копіювання заборонено. Політика конфіденційності | Cookies