Майстер клас 230418

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:07

23 березня 2018 року на кафедрі харчових технологій було проведено майстер клас з виготовлення виробів з пісочного тіста та прикрас для святкових короваїв під керівництвом ст. викладача Ксенюк М.П.. Захід був проведений в рамках проекту "Робота з учнівською молоддю на канікулах". Присутні  учні 13 загально-освітньої школи приймали участь в виготовлені солодощів з пісочного тіста та білкового крему, прикрас з тіста та мастики. Учасники заходу відмітили цікаві презентації університету та кафедри. Дегустацією власних виробів завершили майстер-клас.


 

Екскурсія на кафедру

Понеділок, 26 березня 2018, 09:24

25 березня 2018 року кафедру харчових технологій відвідала група учнів 11 класу 20 школи міста Чернігова. Під час екскурсії майбутніх студентів познайомили з приміщеннями кафедри, лабораторіями та викладацьким складом.

 

Екскурсія на броварню Bierwelle

Понеділок, 26 березня 2018, 09:16

 

20 березня 2018 року студенти груп ХТ-141 і ХТт- 161 відвідали з екскурсією ПАТ Чернігівська броварня Bierwelle. Працівники підприємства ознайомили студентів з технологією приготування пива, сировиною, устаткуванням і асортиментом продукції в приміщеннях цехів, магазині і кафе. Проведена дегустація напоїв та показова серія експериментів за визначенням якісних показників пива. Студенти отримали позитивні враження від проведеної екскурсії.

 

   

Виставка в м. Кьольн

Середа, 07 березня 2018, 16:28

 

На кінець січня мені пощастило отримати поїздку до Німеччини, про яку я могла лише мріяти! А все стало реальним дякуючи Борису Колесникову та багатьом чудовим людям, які займалися організацією цього проекту! Для участі у конкурсі необхідно було представити свою наукову роботу. Моє дослідження було повністю готове завдяки попередній роботі з викладачами кафедри Харчових технологій! Тому, все що залишалося - це сісти на літак та насолоджуватися поїздкою. Тридцятьом учасникам випала можливість відвідати нереально круту і масштабну виставку кондитерських виробів та обладнання у м. Кьольн. На нас чекали багато солодощів, цікавих інновацій, музей шоколаду та екскурсія по місту! З Німеччини я привезла багато солодощів, нових цікавих знайомств із найрозумнішими харчовиками України та незабутні враження від чудового європейського міста!

 

 

Вікторина «Інноваційні харчові продукти»

Середа, 26 квітня 2017, 19:06

24 квітня 2017р. в аудиторії 1-426 була проведена вікторина з харчових технологій для студентів «Інноваційні харчові продукти».
У заході приймали участь студенти груп хт-131, хтт-151, мпе-161, проводила вікторину ст. викл. Ксенюк М.П.






   

Сторінка 6 з 8