Фестиваль

Середа, 02 травня 2018, 05:18

21 квітня 2018 р. кафедра харчових технологій прийняла участь у Всеукраїнському освітньому фестивалі "STEM". Студенти  провели майстер класи з виготовлення мастики для оздоблення кондитерських виробів, а також продемонстрували цікаві досліди з фізико-хімічного аналізу продовольчої сировини.


 

 

 

Школяри Чернігова на кафедрі

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:44

Старшокласники  м.Чернігова  4 квітня 2018 року познаймились з кафедрою та побачили приклади оздоблення виробів до Великдня.

 

 

Студенти на екскурсії

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:32

28 березня 2018 року відбулась екскурсія студентів групи ХТ-151 до приватного підприємства "Броварня Bierwelle". Представники підприємства ознайомили присутніх з технологією виготовлення пива різних видів, показали сировину, обладнання та технічну лабораторію. Студенти скуштувавши свіжо приготоване пиво відмітили приємні смако-ароматичні властивості продукції. Крім технологічної лінії присутнім продемонстровані власні заклади торгівлі та громадського харчування. На завершальному етапі студентам запропоновано сюрприз - знижка на продукцію броварні.

 


   

Студенти на екскурсії

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:32

28 березня 2018 року відбулась екскурсія студентів групи ХТ-151 до приватного підприємства "Броварня Bierwelle". Представники підприємства ознайомили присутніх з технологією виготовлення пива різних видів, показали сировину, обладнання та технічну лабораторію. Студенти скуштувавши свіжо приготоване пиво відмітили приємні смако-ароматичні властивості продукції. Крім технологічної лінії присутнім продемонстровані власні заклади торгівлі та громадського харчування. На завершальному етапі студентам запропоновано сюрприз - знижка на продукцію броварні.


 

Майстерклас 220418

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:07

22 березня 2018 року на кафедрі харчових технологій було проведено майстер клас по приготуванню кондитерських виробів під керівництвом ст. викладача Ксенюк М.П.. Захід був проведений в рамках проекту "Робота з учнівською молоддю на канікулах". Присутні  учні 20 загально-освітньої школи приймали участь в розробці та випіканні тістечок. Учасники майстер-класу навчились готувати мастику для прикрас кондитерських виробів та формувати елементи оздоблення. Святкове чаювання та куштування власно приготованих страв завершило зустріч.


   

Сторінка 5 з 8