Захист випускних робіт 2021

Середа, 16 червня 2021, 15:23

Захист випускних кваліфікаційних робіт гр. ХТ-171 (перший день).



 

Головна виставка харчової промисловостi та упаковки

Вівторок, 08 червня 2021, 17:54

 

4 червня 2021 року доценти кафедри Замай Ж.В. та Гуменюк О. Л. вiдвiдали Головну виставку харчовоi промисловостi та упаковки, яка щорiчно проходить у м. Київ. Прийняли участь у конференцii «Хлiбопекарська галузь. Реалii та перспективи», ознайомились з сучасним вітчизняним та закордонним обладнанням для хлібопекарського виробництва, Ознайомились з обладнанням для переоснащення учбових лабораторiй. Переважно на виставці була представлена  хлiбопекарська галузь.  Обладнання, покращувачi i майстер класи переважно проводились Всеукраiнською асоцiацiєю пекарiв. Найбiльш широко було представлено на виставцi обладнання турецькоi фiрми Kumkaya—для виробництва хлiба та хлiбобулочних виробiв. Також ряд фiрм представляло обладнання для кондитерського виробництва та для ресторанного господарства.


 

 

Нагородження викладачів кафедри

Четвер, 27 травня 2021, 18:47

Сьогодні 27.05.21 за підсумками конкурсу "Кращий науковець" НУ "Чернігівська політехніка" відбулося нагородження переможців. В їх числі, переможцями стали викладачі нашої кафедри: к. т. н., доц. Буяльська Н. П. отримала Грамоту, а к. т. н. доц. Денисова Н. М. Подяку.

ЩИРО ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ!!!

   

Менеджмент якостi i безпечностi харчових продуктiв

Середа, 19 травня 2021, 16:17

18.05.2021 відбулася гостьова лекция з курсу «Менеджмент якостi i безпечностi харчових продуктiв» на тему «Органiзацiя НАССР на виробничому пiдприємствi харчової галузi на  прикладi ТОВ "Продснаб Преміум".  Лекцiю прочитала інженер-технолог та керiвник групи НАССР Руцяк Алла Аркадїївна.


 

Науковий брифінг "Інноваційні технологіїї харчової галузі. Сучасні тенденціїї та нові виклики"

Субота, 15 травня 2021, 05:11

13.05.2021 відбувся науковий брифінг "Інноваційні технологіїї харчової галузі. Сучасні тенденціїї та нові виклики".

1. Виступили стейкхолдери: Ходаченко Антоніна Володомирівна (менеджер з персоналу Чернігівського відділення ПРАТ "АБІНБЕВ ЕФЕС Україна"), Дворянець Катерина Михайлівна (1 Головний радник з персоналу, Ічнянський молоко-консервний комбінат, м. Ічня).

2. Зробили доповідь Вдовин О. Ю. та Запека М. О. (гр. ХТ-171) про участь у The BUP students conference 2021 Sustainable Food Production in Conditions of Climat Change.

3. Були представлені доповіді студентів: Годун А. В. "Розробка технології виробництва хліба білого на узварі з сухофруктами", Тітенко В. А. "Розробка рецептури та технології хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білка та мінеральних речовин", Симко А. О. "Технологія безглютенового кексу підвищеної біологічної цінності", Булденко О. М. "Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням овсяного борошна та яблучного пюре", Гуща І. А. "Розробка технологіїї хлібобулочних виробів діабетичного призначення з ячмінним борошном".

 

 

   

Сторінка 3 з 11