Вікторина «Інноваційні харчові продукти»

Середа, 26 квітня 2017, 19:06

24 квітня 2017р. в аудиторії 1-426 була проведена вікторина з харчових технологій для студентів «Інноваційні харчові продукти».
У заході приймали участь студенти груп хт-131, хтт-151, мпе-161, проводила вікторину ст. викл. Ксенюк М.П.






 

Майстер-клас "Солодкі букети

Середа, 26 квітня 2017, 18:38

В межах декади інституту 26 квітня 2017 року відбувся майстер-клас 
 «Солодкі букети» по виготовленню букетів з цукерками,

участь приймали студенти ХТт-151, ХТ-131, захід проводила доцент Денисова Н.М.

 



 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Круглий стіл

Середа, 26 квітня 2017, 17:57

24 квітня 2017 р на кафедрі ХТ відбувся круглий стіл на тему: «Перспективи розвитку компанії AB InBev, (Чернігівський пивзавод) та потреби у нових кадрах». Проводила випускниця кафедри харчових технологій І.О. Тимкова – представник компанії AB InBev, адміністративний помічник.


   

Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2017

Вівторок, 25 квітня 2017, 18:34

19 квітня 2017р. відбулося засідання підсекції харчових та хімічних технологій

Всеукраїнської науково-практична конференції студентів, аспірантів та молодих учених

«Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі»

За результатами голосування 1 місце посіли:

Ю.С. Яцко, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.І. Сиза, проф., О.М. Савченко, доц.

А.С. Кирій, О.М. Дениско, студ. гр. ХТ 141 Керівники: М.П. Ксенюк, ст. викладач, О.Л. Гуменюк, доц.

2 місце:

Я.І. Гулова, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко, доц., О.І. Сиза, проф..

Семенюк О. Ю., студ. гр. МХТп-161 Керівник В.М. Челябієва, доц.

3 місце:

М.І. Михайлова, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко, доц., О.В. Городиська, асистент

М.А. Яремчук-Новіков, студ. гр. ХТ 151 Керівники: О.М. Савченко доц., О.В. Городиська, асистент

 

 

 

 

 

 

 

 

Майстер-клас 2017

Субота, 01 квітня 2017, 11:45

24 березня кафедрою харчових технологій  було проведено майстер-клас з виготовлення хачапурі. В заході приймали участь викладачі, співробітники та студенти університету. Своєю майстерністю ділилися старший викладач кафедри харчових технологій Ксенюк Марія Павлівна і студент Ільїн Руслан. Гості мали можливість формувати вироби на свій смак, а потім було проведено дегустацію.


   

Сторінка 1 з 2