Наукова конференція

Четвер, 11 квітня 2019, 17:22

 

На базі кафедри харчових технологій відбулося засідання секції харчових та хімічних технологій Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі» (10-11 квітня 2019 року)

Перше місце посіла доповідь студента гр..ХТ-171 Запеки М.О. Виробництво хліба з використанням фітосировини

Друге місце посіла доповідь студентів гр.. ХТ-171 Щерби Л.В., Сорокіної Д.С. Розробка дослідження дії стимуляторів росту рослин на основі мурашиної кислоти та гумату калію

Третє місце виборов магістрант гр..МХТп-181 Максименко А.О. з доповіддю Електрохімічні дослідження інгібіторів на основі рослинної сировини


 

 

Харчовик-витівник

Понеділок, 01 квітня 2019, 19:08

 

29.03.2019 р.  на кафедрі харчових технологій  відбулося чергове заняття у гуртку "Харчовик-витівник" на тему "Виготовлення сирів". Студенти і викладачі кафедри провели майстер-клас з виготовлення сиру італійської групи "Моцарелла", а також перероблених м'яких сирів та десерту  "PANNA COTTA"  (Пана котта)

 

 

Кооперативний коледж

Середа, 20 березня 2019, 20:39

 

20 березня 2019 року на кафедру харчових технологій завітали випускники технологічного відділення Чернігівського кооперативного коледжу. Гостей познайомили з керівництвом кафедри, студенти 4 курсу розповіли студентське життя та перспективи професії. Бесіда продовжилась за столом, де гостей пригостили зробленими власноруч кондитерськими виробами та чаєм.


 

   

Масниця

Четвер, 07 березня 2019, 11:00

 

Головними почастунками на благодійному заході від студентів-харчовиків на Масницю були блини та налисники

 

 

Кулінарна майстерність

Середа, 06 березня 2019, 18:35

Студенти на лабораторній роботі опановують секрети приготування риби

 

 

   

Сторінка 1 з 6