Вітаємо

Четвер, 17 травня 2018, 06:46

 

Вітаємо студентку гр. ХТ-141 Гаврик Марію Валеріївну

23-24 квітня 2018 р. у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології».

Конкурс проводився у два етапи: 1 етап – заочний (рецензування робіт); 2 етап – очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

На конкурс було подано 74 роботи з 26 вищих навчальних закладів України. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список робіт та список запрошених до участі в науково-практичній конференції.

Студентка групи ХТ-141 Гаврик Марія Валеріївни увійшла до списку 29 претендентів запрошених для участі у підсумковій науково-практичній конференції.

За результатами підсумкової науково-практичної конференції Гаврик Марія Валеріївна нагороджена грамотою за новизну, оригінальність ідей та високі наукові теоретичні результати.

Щиро вітаємо з високими досягненнями!


 

 

 

Фестиваль

Середа, 02 травня 2018, 05:18

21 квітня 2018 р. кафедра харчових технологій прийняла участь у Всеукраїнському освітньому фестивалі "STEM". Студенти  провели майстер класи з виготовлення мастики для оздоблення кондитерських виробів, а також продемонстрували цікаві досліди з фізико-хімічного аналізу продовольчої сировини.


 

 

 

Школяри Чернігова на кафедрі

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:44

Старшокласники  м.Чернігова  4 квітня 2018 року познаймились з кафедрою та побачили приклади оздоблення виробів до Великдня.

 

   

Студенти на екскурсії

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:32

28 березня 2018 року відбулась екскурсія студентів групи ХТ-151 до приватного підприємства "Броварня Bierwelle". Представники підприємства ознайомили присутніх з технологією виготовлення пива різних видів, показали сировину, обладнання та технічну лабораторію. Студенти скуштувавши свіжо приготоване пиво відмітили приємні смако-ароматичні властивості продукції. Крім технологічної лінії присутнім продемонстровані власні заклади торгівлі та громадського харчування. На завершальному етапі студентам запропоновано сюрприз - знижка на продукцію броварні.

 


 

Студенти на екскурсії

Вівторок, 10 квітня 2018, 16:32

28 березня 2018 року відбулась екскурсія студентів групи ХТ-151 до приватного підприємства "Броварня Bierwelle". Представники підприємства ознайомили присутніх з технологією виготовлення пива різних видів, показали сировину, обладнання та технічну лабораторію. Студенти скуштувавши свіжо приготоване пиво відмітили приємні смако-ароматичні властивості продукції. Крім технологічної лінії присутнім продемонстровані власні заклади торгівлі та громадського харчування. На завершальному етапі студентам запропоновано сюрприз - знижка на продукцію броварні.


   

Сторінка 1 з 4